Szó szerint beomlott a Sasadi út

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lezárták a Sasadi utat a 142-es szám előtt, a Tömös utca közelében, miután szombatd délelőtt beszakadt az útpálya - írja a BKK Facebook-oldalára hivtakozva az MTI. Az 53-as autóbusz emiatt terelve közlekedik és nem érinti a Nagyszalonta köz megállót. Időközben újraindult a metróforgalom a Deák Tér és a Batthyány tér között, ahol gázolás miatt kellett néhány órára felfüggeszteni közlekedést. 

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA
Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.