Uruguayból igazolt játékmestert a Puskás Akadémia

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Gonzalo Vega, a Puskás első 2018-as igazolásaFotó: DOME LASZLO BALAZS / PFLA.hu

A 25 éves uruguayi Gonzalo Vega a felcsúti Puskás Akadémia első téli igazolása. Az uruguayi clausura negyedik helyén álló Club Atlético River Plate játékosa a Transfermarkt szerint ingyen érkezik a Panchóba, miután szerződése lejárt klubjánál és nem hosszabbították meg. 

Az irányító középpályást már be is mutatták a Puskásban, azt nyilatkozta első sajtótájékoztatóján, hogy „nagyon boldog és elégedett vagyok, és hálás a Puskás Akadémia vezetőségének, valamint Pintér Attila vezetőedzőnek a lehetőségért, hogy megmutathatom magam az európai futballban. Mindent meg fogok tenni a csapatért, és remélem, szép sikereket érünk el". Vega tavaly 26 meccset játszott a clausurában, 16-szor volt kezdő, 3 gólig jutott.

Többször írtunk arról, hogy az egyetlen "akadémiai" élvonalbeli csapatban szerepel a legkevesebb fiatal és a jelek szerint Pintér Attila vezetőedző továbbra is inkább a rutinos külföldiekben látja a siker zálogát. (Nemzeti Sport)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.