Uruguayból igazolt játékmestert a Puskás Akadémia

2018 január 6., szombat 18:22
90
Gonzalo Vega, a Puskás első 2018-as igazolása Fotó: DOME LASZLO BALAZS / PFLA.hu

A 25 éves uruguayi Gonzalo Vega a felcsúti Puskás Akadémia első téli igazolása. Az uruguayi clausura negyedik helyén álló Club Atlético River Plate játékosa a Transfermarkt szerint ingyen érkezik a Panchóba, miután szerződése lejárt klubjánál és nem hosszabbították meg.

Az irányító középpályást már be is mutatták a Puskásban, azt nyilatkozta első sajtótájékoztatóján, hogy „nagyon boldog és elégedett vagyok, és hálás a Puskás Akadémia vezetőségének, valamint Pintér Attila vezetőedzőnek a lehetőségért, hogy megmutathatom magam az európai futballban. Mindent meg fogok tenni a csapatért, és remélem, szép sikereket érünk el". Vega tavaly 26 meccset játszott a clausurában, 16-szor volt kezdő, 3 gólig jutott.

Többször írtunk arról, hogy az egyetlen "akadémiai" élvonalbeli csapatban szerepel a legkevesebb fiatal és a jelek szerint Pintér Attila vezetőedző továbbra is inkább a rutinos külföldiekben látja a siker zálogát. (Nemzeti Sport)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt