Uruguayból igazolt játékmestert a Puskás Akadémia

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Gonzalo Vega, a Puskás első 2018-as igazolásaFotó: DOME LASZLO BALAZS / PFLA.hu

A 25 éves uruguayi Gonzalo Vega a felcsúti Puskás Akadémia első téli igazolása. Az uruguayi clausura negyedik helyén álló Club Atlético River Plate játékosa a Transfermarkt szerint ingyen érkezik a Panchóba, miután szerződése lejárt klubjánál és nem hosszabbították meg. 

Az irányító középpályást már be is mutatták a Puskásban, azt nyilatkozta első sajtótájékoztatóján, hogy „nagyon boldog és elégedett vagyok, és hálás a Puskás Akadémia vezetőségének, valamint Pintér Attila vezetőedzőnek a lehetőségért, hogy megmutathatom magam az európai futballban. Mindent meg fogok tenni a csapatért, és remélem, szép sikereket érünk el". Vega tavaly 26 meccset játszott a clausurában, 16-szor volt kezdő, 3 gólig jutott.

Többször írtunk arról, hogy az egyetlen "akadémiai" élvonalbeli csapatban szerepel a legkevesebb fiatal és a jelek szerint Pintér Attila vezetőedző továbbra is inkább a rutinos külföldiekben látja a siker zálogát. (Nemzeti Sport)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.