Kárász Róbert váratlan bravúrral az Echo TV-vé változtatta az ATV stúdióját

Média
2018 január 07., 20:11
comments 345

Valahogy úgy van, hogy ha Szanyi Tibor bemegy az ATV stúdiójába, akkor hirtelen a riporterek elkezdenek egészen különösen viselkedni. Demcsák Zsuzsa még szeptemberi szürreális interjújának a magyar televíziós leghipnotikusabb pillanatait köszönhetjük, hát például:

link Forrás

Most pedig Kárász Róbert mutatta meg, hogy nem múltak el benne nyomtalanul azok az idők, amikor nem is olyan rég még Andy Vajna TV2-jének reggeli műsorában tevékenykedett, amíg ki nem rúgták. Kárász az ATV-n folytatta, mintha mi sem történt volna. 

A beszélgetés elején még csak azon nem tud túllépni, hogy micsoda nímand német "szakértőt" szerződtettek maguknak kampánygurunak a szocialisták. Aztán jön a második rész, amit azzal nyit, hogy bizony kiderült, a kormánynak volt igaza, és meg kellett állítani a menekülteket Európában szétosztogatni akaró Brüsszelt, mert most meg kvótaper van. A magyar emberek pedig nem akarnak menekülteket befogadni. Az egész interjúban meglepően higgadt Szanyi próbálkozik azzal, hogy szerinte a magyarokban azért megvan a szolidaritás, az más kérdés, hogy a kormány hergel. Amire Kárász közbevág:

„Bocsánat, de abban mi a hergelés Szanyi úr, hogy a konzultáción feketén-fehéren feltettek ezzel kapcsolatos kérdéseket? Én most nem követtem nyomon, hogy mennyi lett ennek a vége, de hogy tuti, hogy kétmillió fölött volt, az biztos. Mármint az elutasítás száma.” 

link Forrás

Aztán megsértődik Szanyinak arra a megjegyzésére, hogy Kárász és a kormány retorikája azonos. 

link Forrás

Innentől kezdve Kárász már láthatóan nem nagyon akar beszélgetni, az idő is letelt, végül azzal búcsúzik lekezelően Szanyitól, hogy "fel a fejjel!"

Az egész beszélgetés itt nézhető meg.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.