Leragasztotta a rendszámát, de így is lebukott, miután ingyen tankolt Pécsen, mert felismerték a Bambi-tetoválást a vádliján

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki nagyon odafigyelt arra, hogy ne bukjon le – de nem eléggé.

A vádlott szigetelőszalaggal ragasztotta le a számjegyeket a kocsija rendszámtábláján, és az így meghamisított forgalmi rendszámú Volvóval 2016 májusában tankolt egy pécsi benzinkúton, majd fizetés nélkül lelépett. A biztonsági kamera rögzítette az eseményt.

A nyomozó hatóság ismeretlen tettes ellen kezdte meg az eljárást, de részben a kocsi rendszáma, részben az elkövető lábán lévő jellegzetes állatfigurát, a Bambit ábrázoló tetoválás alapján sikerült azonosítani az elkövetőt, aki a bűncselekményt elismerte.

A férfi azzal, hogy átragasztotta a rendszámtáblán szereplő számjegyeket, egyedi azonosítójellel élt vissza, ezt pedig a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti. Ellene szabálysértési eljárás is indult, mivel a töltőállomásnak közel 15 ezer forintos kárt okozott. (Ügyészség)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.