Leragasztotta a rendszámát, de így is lebukott, miután ingyen tankolt Pécsen, mert felismerték a Bambi-tetoválást a vádliján

2018 január 8., hétfő 12:38
144

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki nagyon odafigyelt arra, hogy ne bukjon le – de nem eléggé.

A vádlott szigetelőszalaggal ragasztotta le a számjegyeket a kocsija rendszámtábláján, és az így meghamisított forgalmi rendszámú Volvóval 2016 májusában tankolt egy pécsi benzinkúton, majd fizetés nélkül lelépett. A biztonsági kamera rögzítette az eseményt.

A nyomozó hatóság ismeretlen tettes ellen kezdte meg az eljárást, de részben a kocsi rendszáma, részben az elkövető lábán lévő jellegzetes állatfigurát, a Bambit ábrázoló tetoválás alapján sikerült azonosítani az elkövetőt, aki a bűncselekményt elismerte.

A férfi azzal, hogy átragasztotta a rendszámtáblán szereplő számjegyeket, egyedi azonosítójellel élt vissza, ezt pedig a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegeti. Ellene szabálysértési eljárás is indult, mivel a töltőállomásnak közel 15 ezer forintos kárt okozott. (Ügyészség)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt