Meghalt a rákoskeresztúri nő, akit a volt barátja lőtt fejbe

bűnügy
2018 január 08., 13:15

A Rákoskeresztúron fegyverrel megsebesített Vivien édesanyja a Blikkel közölte, hogy a lánya a kórházban elhunyt. Most az unokájuk, a 2 éves kislány elhelyezésével kapcsolatos tennivalókat intézik a gyámügynél – írja a lap.

Vasárnap jelentek meg a hírek arról, hogy nem sokkal éjfél után a rákoskeresztúri Újlak utcában a 26 éves Cs. Norbert bement egy házba, ahol lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt, majd a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol őt is meglőtte. A férfi ezután a fegyverét maga ellen fordítva öngyilkos lett, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. január 7-én a XVII. kerületben az Újlak utcában, ahol lelőttek egy férfit. A gyilkosság után a 26 éves támadó a fegyverét maga ellen fordította, a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol életét vesztette.
photo_camera Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. január 7-én a XVII. kerületben az Újlak utcában, ahol lelőttek egy férfit. A gyilkosság után a 26 éves támadó a fegyverét maga ellen fordította, a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol életét vesztette. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A támadás óta kiderült, hogy a férfi korábban partnere volt a nőnek, és a gyilkosságot végignézhette a nő két és fél éves gyereke is.

Blikk információi szerint a támadó évek óta zaklatta a 21 éves É. Vivient, aki többször is közölte a férfival, hogy nem akar tőle semmit. A fiatal nő nemrég egy munkatársával kezdett új életet, Cs. Norbert pedig ezt nem tudta feldolgozni: éjjel rontott rá a párra lakásukban. A Blikk szerint a férfi azonnal lőtt a nő új társára, mire a nő karjával gyerekével menekülni kezdett. Egy háztömbbel később érte utol őket Cs. Norbert, ekkor a gyerek szeme láttára lelőtte a nőt, majd saját magát is.

photo_camera Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A 2,5 éves gyerek a Heim Pál Gyerekkórházba került megfigyelésre, innen elsőnek nevelőszülőkhöz kerül majd. A megtámadott nő szülei elmondták a lapoknak, hogy a gyermek apja Németországban él, és hogy ők szeretnék felnevelni a gyereket. (Blikk)