Mindig kíváncsi volt rá, hogy Mészáros Lőrincnek vagy Andy Vajnának nagyobb a médiabirodalma?

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Átlátszó készített egy adatbázist az állampárt szolgálatában-tulajdonában lévő médiatermékekről a Magyar Időktől a vitorlásmagazin.hu-ig. Ebben többek között meg lehet nézni, hogy melyik pénzembernek hány darab újságja, televíziója, internetes portálja van, és azt is, hogyan változtak a tulajdoni viszonyok az elmúlt években. Érdemes kattintgatni rajta, jópofa, én például nem tudtam, hogy darabszámra Habony Árpád például micsoda kispályás szereplő, és hogy Mészáros Lőrincnek van messze a legnagyobb birodalma.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.