Mindig kíváncsi volt rá, hogy Mészáros Lőrincnek vagy Andy Vajnának nagyobb a médiabirodalma?

Az Átlátszó készített egy adatbázist az állampárt szolgálatában-tulajdonában lévő médiatermékekről a Magyar Időktől a vitorlásmagazin.hu-ig. Ebben többek között meg lehet nézni, hogy melyik pénzembernek hány darab újságja, televíziója, internetes portálja van, és azt is, hogyan változtak a tulajdoni viszonyok az elmúlt években. Érdemes kattintgatni rajta, jópofa, én például nem tudtam, hogy darabszámra Habony Árpád például micsoda kispályás szereplő, és hogy Mészáros Lőrincnek van messze a legnagyobb birodalma.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.