Szita Károly: Soros, bevándorlás, NEM, Brüsszel, felső korlát nélküli betelepítés, biztonság, veszély, NE, ügynökök, stb.

elmebaj
2018 január 12., 09:28
comments 95

A Szita Károly vezette Megyei Jogú Városok Szövetsége 11 órakor kezdett nagyszabású rendezvényt a fővárosi Bálnában, hogy a polgármesterek együtt harcoljanak a Soros-terv ellen. Szita Károly már egy ideje a menekültellenes kormánypropaganda egyik arca, decemberben már azzal riogatott a köztévén, hogy márciustól bevándorlókat telepítene Magyarországra Soros György.

A rendezvény előtt, reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Szita Károly már elmondta, hogy a polgármesterek legfontosabb dolga, hogy a településeiken élők érdekeit képviseljék, ezért kell beszélniük az Európai Bizottság által tervezett kötelező betelepítési kvóta és a bevándorlásszervező civilek jelentette veszélyről. Szita Károly azt mondta: aggodalomra ad okot az, hogy a felső korlát nélküli kötelező betelepítésről szóló javaslat ügyében összefogott az Európai Bizottság és az Európai Parlament, és a tervet az Európai Tanácson is át akarják vinni. (Ilyesmiről persze továbbra sincs szó.)

A beszédében most is arról beszélt, hogy 2018 sorsdöntő év lesz, mert Brüsszel fel akarja gyorsítani a bevándorlók betelepítését. Azt mondta, veszélyt jelentenek a biztonságunkra a bevándorlók, fel kell lépni „a felső korlát nélküli betelepítési kvótával és Soros György bevándorlást szervező irodáival szemben”. Azt ígérte, hogy a polgármesterek tanácskozásának a végén el fognak fogadni egy szöveget, amit ő majd felolvas, és amivel lényegében azt kérik majd, hogy a kormány és az önkormányzatok lépjenek fel a Soros-féle civilek ellen.

Szita Károlyt azután aktivizálták, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány megállapodott egy pécsi és egy debreceni civil szervezettel, amik az elmúlt hónapokban felmérték, mik a legnagyobb, szegénységből adódó problémák a saját régiójukban, és kiírnak a pályázatokat lakhatási, oktatási, egészségügyi és mindenféle, szegénységgel kapcsolatos témákban. Bevándorlók betelepítéséről természetesen szó sem volt.

Szita Károly (Fidesz-KDNP), Kaposvár polgármestere, a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnöke beszédet mond A magyar önkormányzatok a betelepítési kvóta ellen című konferencián Budapesten, a Millenárison 2016. március 12-én.
photo_camera Szita Károly (Fidesz-KDNP), Kaposvár polgármestere, a Megyei Jogú Városok Szövetsége elnöke beszédet mond A magyar önkormányzatok a betelepítési kvóta ellen című konferencián Budapesten, a Millenárison 2016. március 12-én. Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Szita Károlyról, minthogy folyamatosan Soros ügynökeivel riogat, érdemes tudni, hogy a nevét 2005-ben kapcsolatba hozták egy Krakus Péter fedőnevű titkos megbízottal, aki a 1989-ig tartó aktív időszakában a dossziéban fellelhető adatok szerint több mint 100 alkalommal találkozott III/II-es tartótisztjével, és adott információkat a családjáról meg a Növényvédő és Agrokémiai Állomásnál dolgozó munkatársairól is. Krakushoz hasonlóan itt dolgozott Szita is: 1981 és 1988 között az állomás biológiai laboratóriumát vezette. Ugyan feltűnő a hasonlóság a két ember között, Szita mindenkit biztosított: visszaéltek a személyi adataival, amikor valaki elkészítette a 6-os kartont, ami szerint Fenesi Lajos rendőrfőhadnagy őt szervezte be 1980. július 2-án a III/II-es osztályhoz Krakus Péter fedőnéven, sőt Szita még pert is indított, igaz, nem rágalmazásért, becsületsértésért vagy jó hírnév megsértéséért, hanem államtitoksértés, hivatali hatalommal való visszaélés és államtitoksértés miatti feljelentés elmulasztása miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.