A kormány létrehozott egy postafiókot, ahová mindenki megírhatja, mit gondol a STOP SOROS törvényről

POLITIKA
2018 január 18., 12:59

Közzétette a tegnap Stop Soros fantázianéven bejelentett törvénycsomag tervezetét a kormány. Ezen az oldalon társadalmi egyeztetésre bocsátják a szöveget, amelyet Pintér Sándor belügyminiszter szerint azért alkottak meg, mert ez volt „az állampolgári elvárás”.

Akinek a nemzeti konzultáció kitöltése vagy meghekkelése esetleg nem lett volna elég, az most a billentyűzetéhez kaphat, hiszen a Kormányzati Tájékoztatási Központ külön felhívja rá a figyelmet, hogy

„A javaslatról mindenki elmondhatja véleményét a velemenyezes@mk.gov.hu email címen.”

Minden levélírónak jó mulatást, a postafiókot kezelő hivatalnokoknak pedig kitartást kívánok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.