Hatalmas meglepetésre Fucsovics Márton kiejtette a 13. helyen kiemelt Querreyt az Australian Openen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fucsovics Márton négy játszmában, 6:4, 7:6, 4:6, 6:2-re legyőzte a 13. kiemelt amerikai Sam Querreyt és bejutott a férfi egyes 3. fordulójába az Australian Open csütörtöki játéknapján.

Az elmúlt 10 évben nem nagyon volt ekkora eredménye a magyar férfi tenisznek.

A 2 óra 42 percig tartó meccsen a magyar teniszező hozta az első két szettet, a harmadikat elvesztette, majd a negyedikben ismét ő kerekedett felül.

Fucsovics Márton az észak-karolinai Winston Salemban 2017. augusztus 21-én.Fotó: Jared C. Tilton/AFP

Az amerikai sportlapok többsége meglepőnek, sőt sokkolónak nevezte az eredményt, kiemelve, hogy Fucsovics a mostani ausztrál Open előtt sosem nyert meccset Grand Slam tornán.

A magyar következő ellenfele az argentin Nicolás Kicker lesz, akit egy korábbi meccsén Fucsovics már megvert. (NSO, Yahoo)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.