Hatalmas meglepetésre Fucsovics Márton kiejtette a 13. helyen kiemelt Querreyt az Australian Openen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fucsovics Márton négy játszmában, 6:4, 7:6, 4:6, 6:2-re legyőzte a 13. kiemelt amerikai Sam Querreyt és bejutott a férfi egyes 3. fordulójába az Australian Open csütörtöki játéknapján.

Az elmúlt 10 évben nem nagyon volt ekkora eredménye a magyar férfi tenisznek.

A 2 óra 42 percig tartó meccsen a magyar teniszező hozta az első két szettet, a harmadikat elvesztette, majd a negyedikben ismét ő kerekedett felül.

Fucsovics Márton az észak-karolinai Winston Salemban 2017. augusztus 21-én.Fotó: Jared C. Tilton/AFP

Az amerikai sportlapok többsége meglepőnek, sőt sokkolónak nevezte az eredményt, kiemelve, hogy Fucsovics a mostani ausztrál Open előtt sosem nyert meccset Grand Slam tornán.

A magyar következő ellenfele az argentin Nicolás Kicker lesz, akit egy korábbi meccsén Fucsovics már megvert. (NSO, Yahoo)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.