Hatalmas meglepetésre Fucsovics Márton kiejtette a 13. helyen kiemelt Querreyt az Australian Openen

sport
2018 január 18., 05:14
comments 15

Fucsovics Márton négy játszmában, 6:4, 7:6, 4:6, 6:2-re legyőzte a 13. kiemelt amerikai Sam Querreyt és bejutott a férfi egyes 3. fordulójába az Australian Open csütörtöki játéknapján.

Az elmúlt 10 évben nem nagyon volt ekkora eredménye a magyar férfi tenisznek.

A 2 óra 42 percig tartó meccsen a magyar teniszező hozta az első két szettet, a harmadikat elvesztette, majd a negyedikben ismét ő kerekedett felül.

Fucsovics Márton az észak-karolinai Winston Salemban 2017. augusztus 21-én.
photo_camera Fucsovics Márton az észak-karolinai Winston Salemban 2017. augusztus 21-én. Fotó: Jared C. Tilton/AFP

Az amerikai sportlapok többsége meglepőnek, sőt sokkolónak nevezte az eredményt, kiemelve, hogy Fucsovics a mostani ausztrál Open előtt sosem nyert meccset Grand Slam tornán.

A magyar következő ellenfele az argentin Nicolás Kicker lesz, akit egy korábbi meccsén Fucsovics már megvert. (NSO, Yahoo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.