Kiküldték a sajtót a dunaújvárosi fideszes polgármester SAJTÓTÁJÉKOZTATÓJÁRÓL

Több 444 videó?
Szeretném

Délben Cserna Gábor, Dunaújváros fideszes polgármestere sajtótájékoztatót tartott a dunaújvárosi élményfürdő aulájában. Az eseményre elment a Hír Tv is, de a polgármester asszisztense azt mondta a stábnak, hogy csak a meghívóval rendelkező médiumok mehetnek be.

Az MTI-ben persze szó sem volt arról, hogy az eseményre regisztrálni kellett volna:

Forrás: MTI

A Hír Tv szólt is, hogy nem tudtak semmilyen meghívóról, nem is kaptak olyat, úgyhogy távozniuk kellett. Még megkérdezték, kaphatnának-e egy interjút a polgármestertől, de az asszisztens azt mondta, a polgármester nem ad interjút, ezt már többször közölték, a beléptető kapu túloldalán álló polgármester pedig felszólította őket, hogy hagyják el az önkormányzati területet.

A Hír Tv riportere elmagyarázta azt is, hogy nem erőszakoskodnak, de például a közgyűlés is hirtelen zárttá vált, amikor megjelentek, és sehogy sem tudnak kérdezni a polgármestertől.

Cserna Gábor (hátul) megkéri a Hír Tv stábját (a képen kívül), hogy hagyják el az önkormányzati tulajdont.Fotó: Hír Tv / Facebook

Egyébként arra lettek volna kíváncsiak, hogy két éve egy 255 milliós beruházás után az utcák sötétebbek lettek, mint azelőtt voltak, előfordult, hogy rendőrök kísérték át a gyalogosokat a tök sötét zebrán.

Az asszisztens végül vigasztalólag megjegyezte a Hír Tv stábjának: így is biztos készült elég vágókép, hogy ez lemehessen adásban. (Hír Tv)