Nálatok elmarad a tanítás a hiányzó diákok miatt? Vagy minden megy a megszokott mederben?

oktatás
2018 január 19., 06:09
comments 228

Péntek délután tüntetnek majd középiskolások és támogatóik az oktatási rendszer igazságtalanságai ellen a Kossuth téren. A három diák - Gyetvai Viktor, Kocsis Géza és Bognár András - által szervezett rendezvényen az oktatási rendszer minősége és rendszere ellen tiltakoznak majd a fiatalok, kifogásolva a tanítás módszertanát és a túlzott, egyben felesleges terhelést, a 8-9 tanórás napokat.

Ehhez a tüntetéshez kapcsolódott a felhívás, melyben arra kérték a diákokat, hogy ezen a pénteki napon ne menjenek iskolába, helyette pedig akár rendezzenek fórumokat vagy egyéb eseményeket, ahol az oktatási helyzetéről beszélgetnek egymással. 

Mi az elmúlt napokban több helyről is azt hallottuk, hogy vannak iskolák, ahol egész osztályok nem terveznek bemenni, de szeretnénk minél pontosabban megismerni a helyzetet, ezért arra kérünk, hogy ha te vagy az osztályod is részt vesz ilyen tiltakozásban, akkor írj nekünk a 

megirom @ 444.hu 

emailcímre, és meséld el, hogy hogyan telik a mai napotok, akár ha a többiekkel csináltok valamit, akár ha csak egyedül otthon töltöd. Persze az is érdekes, ha az iskolátokban nem történt semmi rendkívüli, és egy sima januári péntek ütemében zajlanak a dolgok, ekkor is írjatok bátran, mindenféle beszámolónak nagyon örülünk. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.