Nálatok elmarad a tanítás a hiányzó diákok miatt? Vagy minden megy a megszokott mederben?

Péntek délután tüntetnek majd középiskolások és támogatóik az oktatási rendszer igazságtalanságai ellen a Kossuth téren. A három diák - Gyetvai Viktor, Kocsis Géza és Bognár András - által szervezett rendezvényen az oktatási rendszer minősége és rendszere ellen tiltakoznak majd a fiatalok, kifogásolva a tanítás módszertanát és a túlzott, egyben felesleges terhelést, a 8-9 tanórás napokat.

Ehhez a tüntetéshez kapcsolódott a felhívás, melyben arra kérték a diákokat, hogy ezen a pénteki napon ne menjenek iskolába, helyette pedig akár rendezzenek fórumokat vagy egyéb eseményeket, ahol az oktatási helyzetéről beszélgetnek egymással. 

Mi az elmúlt napokban több helyről is azt hallottuk, hogy vannak iskolák, ahol egész osztályok nem terveznek bemenni, de szeretnénk minél pontosabban megismerni a helyzetet, ezért arra kérünk, hogy ha te vagy az osztályod is részt vesz ilyen tiltakozásban, akkor írj nekünk a 

megirom @ 444.hu 

emailcímre, és meséld el, hogy hogyan telik a mai napotok, akár ha a többiekkel csináltok valamit, akár ha csak egyedül otthon töltöd. Persze az is érdekes, ha az iskolátokban nem történt semmi rendkívüli, és egy sima januári péntek ütemében zajlanak a dolgok, ekkor is írjatok bátran, mindenféle beszámolónak nagyon örülünk. 

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.