Federer nyert, hétfőn Fucsovics ellen játszik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fucsovics Márton jól drukkolt, ugyanis Roger Federer is megnyerte 3. meccsét az Australian Openen, így a legjobb 16 között hétfőn Fucsoviccsal játszik majd a negyeddöntőért.

Federer szombaton három szettben nyomta le a francia Richard Gasquet-t, ezzel minden akadály elhárult az elől, hogy teljesüljön Fucsovics Márton nagy álma, és a svájci teniszklasszis ellen játszhasson.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.