Fucsovics: MEGVAAAANNNN!!!!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„MEGVAAAANNNN!!!! Nincs mit mondani, minden ott volt a pályán. Tudtam, hogy kemény lesz, neki is nagyszerű hete volt itt, ezért nagyon figyeltem az elejétől. A szervákat jól éreztem és ez sokat segített, de összességében végig tudtam kontrollálni a meccset! Gyerünk tovább, mert még nincs vége!”

- írta Fucsovics Márton a Facebookon, miután egy kétórás meccsen kiejtette az argentin Nicolás Kickert az Australian Openen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé, és valószínűleg Roger Federerrel játszik majd a továbbjutásért. A szurkolást videóüzenetben köszönte meg.

A sportoló egy interjúban elmesélte, hogy most arra vár, Federernek sikerül-e győznie a harmadik meccsén, és természetesen neki drukkol, hiszen Federernek nyernie kell, hogy Fucsoviccsal játsszon. Argentin ellenfeléről azt mondta, „nagyon jól játszott az elején, hosszú és magas színvonalú labdamenetek alakultak ki.

Aztán három három után nekem kellett rátenni egy lapáttal, elvettem a szerváját, extázisba kerültem.

Nem zökkentett ki az sem, hogy ápolást kért, meg tudtam őrizni azt a szintet, ahol addig játszottam. A vége egy kicsit nehéz volt, de akkor Kickernek már végképp nem volt veszíteni valója.”

Arról is beszélt, hogy a továbbjutása miatt át kellett tetetni a repülőjegyét is, ugyanis az eredetileg péntekre szólt. „Kedd az új időpont, de ha tovább kell maradni, az sem okozna problémát” - mondta.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.