Fucsovics: MEGVAAAANNNN!!!!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„MEGVAAAANNNN!!!! Nincs mit mondani, minden ott volt a pályán. Tudtam, hogy kemény lesz, neki is nagyszerű hete volt itt, ezért nagyon figyeltem az elejétől. A szervákat jól éreztem és ez sokat segített, de összességében végig tudtam kontrollálni a meccset! Gyerünk tovább, mert még nincs vége!”

- írta Fucsovics Márton a Facebookon, miután egy kétórás meccsen kiejtette az argentin Nicolás Kickert az Australian Openen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé, és valószínűleg Roger Federerrel játszik majd a továbbjutásért. A szurkolást videóüzenetben köszönte meg.

A sportoló egy interjúban elmesélte, hogy most arra vár, Federernek sikerül-e győznie a harmadik meccsén, és természetesen neki drukkol, hiszen Federernek nyernie kell, hogy Fucsoviccsal játsszon. Argentin ellenfeléről azt mondta, „nagyon jól játszott az elején, hosszú és magas színvonalú labdamenetek alakultak ki.

Aztán három három után nekem kellett rátenni egy lapáttal, elvettem a szerváját, extázisba kerültem.

Nem zökkentett ki az sem, hogy ápolást kért, meg tudtam őrizni azt a szintet, ahol addig játszottam. A vége egy kicsit nehéz volt, de akkor Kickernek már végképp nem volt veszíteni valója.”

Arról is beszélt, hogy a továbbjutása miatt át kellett tetetni a repülőjegyét is, ugyanis az eredetileg péntekre szólt. „Kedd az új időpont, de ha tovább kell maradni, az sem okozna problémát” - mondta.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.