Fucsovics: MEGVAAAANNNN!!!!

sport
2018 január 20., 09:54
comments 117

„MEGVAAAANNNN!!!! Nincs mit mondani, minden ott volt a pályán. Tudtam, hogy kemény lesz, neki is nagyszerű hete volt itt, ezért nagyon figyeltem az elejétől. A szervákat jól éreztem és ez sokat segített, de összességében végig tudtam kontrollálni a meccset! Gyerünk tovább, mert még nincs vége!”

- írta Fucsovics Márton a Facebookon, miután egy kétórás meccsen kiejtette az argentin Nicolás Kickert az Australian Openen, ezzel bejutott a legjobb 16 közé, és valószínűleg Roger Federerrel játszik majd a továbbjutásért. A szurkolást videóüzenetben köszönte meg.

link Forrás

A sportoló egy interjúban elmesélte, hogy most arra vár, Federernek sikerül-e győznie a harmadik meccsén, és természetesen neki drukkol, hiszen Federernek nyernie kell, hogy Fucsoviccsal játsszon. Argentin ellenfeléről azt mondta, „nagyon jól játszott az elején, hosszú és magas színvonalú labdamenetek alakultak ki.

Aztán három három után nekem kellett rátenni egy lapáttal, elvettem a szerváját, extázisba kerültem.

Nem zökkentett ki az sem, hogy ápolást kért, meg tudtam őrizni azt a szintet, ahol addig játszottam. A vége egy kicsit nehéz volt, de akkor Kickernek már végképp nem volt veszíteni valója.”

Arról is beszélt, hogy a továbbjutása miatt át kellett tetetni a repülőjegyét is, ugyanis az eredetileg péntekre szólt. „Kedd az új időpont, de ha tovább kell maradni, az sem okozna problémát” - mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.