Meghalt Paul Bocuse

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Több francia híresség és újság is beszámolt arról, hogy meghalt Paul Bocuse, a 20. század talán legfontosabb mesterszakácsa. A hírt a család egyelőre nem erősítette meg, legutolsó, szombat reggeli közleményük szerint a 91 éves séf válságos állapotban volt.

Bocuse nevét legtöbben talán a róla elnevezett 1987-től megrendezésre kerülő, nagy presztízsű szakácsverseny, a Bocuse d'Or miatt ismerik, de világszerte több híres étterme és szakácsiskolája is van.

Fotó: JEFF PACHOUD/AFP

1989-ben a Gault Millau kalauz másik három társával egyetemben, az Évszázad szakácsának választotta.

A szakács ott halt meg, ahol született, a Lyon melletti Collonges-au-Mont-d'Orban. (Le Point)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.