Sírásó árulta a drogot Budapesten

A 49 éves K. László egy budapesti temetőben dolgozott sírásóként, míg a pestszentlőrinci rendőrök kaptak egy fülest, hogy K. drogterjesztéssel egészíti a jövedelmét, és házkutatást tartottak nála. K. azóta nem ássa a sírokat, ugyanis őrizetbe vették, és indítványozták az előzetes letartóztatását.

Fotó: police.hu

K. XVIII. kerületi lakásán 2018. január 18-án 10 óra 25 perckor tartottak házkutatást, és a nyomozók lefoglaltak 2500 adag kábítószer gyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket, mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat jelenleg szakértő vizsgálja.

A sírásó öltözőszekrényéből a temetőben 3 és fél millió, otthonából pedig több mint 4 millió forint került elő. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.