Lesz kampány az RTL Klubon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Klub bejelentette, hogy a választási kampány alatt felületet biztosít az országos listát állító pártoknak, hogy üzeneteiket eljuttathassák a választópolgároknak. 

Az egyes televíziós csatornáknak az Országos Választási Bizottságnál kell jelezniük szándékukat. Az online híroldalaknak az Állami Számvevőszéknél van bejelentési kötelezettségük, ennek határideje már lejárt. Az RTL Klub honlapján is közöl majd politikai hirdetéseket. 

A döntés azért nem magától értetődő, mert a vonatkozó jogszabály szerint a kereskedelmi televíziók nem kérhetnek pénzt a politikai reklámokért, piacvezetőként az RTL Klub bejelentése befolyásolhatja a konkurenseket is abban, hogy milyen döntést hoznak. 

Négy éve egyik nagy kereskedelmi tévé sem élt a lehetőséggel, nem voltak politikai reklámok sem az RTL Klubon, sem a TV2-n. (24)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.