James Franco idén már biztos nem kap Oscart

FILM
2018 január 23., 12:59
comments 126

Kedden jelentették be az idei Oscar-díjak jelöltjeit, a legjobb idegen nyelvű filmek jelöltjei között van Enyedi Ildikó alkotása, a Testről és lélekről is.

Kérdéses volt, hogy szakmai- és közönségsikerei ellenére jelölik-e majd James Francót azok után, hogy több nő megvádolta szexuális zaklatással és helytelen viselkedéssel. A színészt idén már díjazták, a Golden Globe-on a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat kapta a The Disaster Artistért. Ugyanezért az alakításáért díjazták a Critics' Choice Award-on is, de erre a gálára a színész el sem ment.

Hogy pontosan milyen okok miatt, nyilván nem tudható, de

 idén a színészt végül nem jelölték a legjobb férfi színész díjára. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.