James Franco idén már biztos nem kap Oscart

Kedden jelentették be az idei Oscar-díjak jelöltjeit, a legjobb idegen nyelvű filmek jelöltjei között van Enyedi Ildikó alkotása, a Testről és lélekről is.

Kérdéses volt, hogy szakmai- és közönségsikerei ellenére jelölik-e majd James Francót azok után, hogy több nő megvádolta szexuális zaklatással és helytelen viselkedéssel. A színészt idén már díjazták, a Golden Globe-on a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat kapta a The Disaster Artistért. Ugyanezért az alakításáért díjazták a Critics' Choice Award-on is, de erre a gálára a színész el sem ment.

Hogy pontosan milyen okok miatt, nyilván nem tudható, de

 idén a színészt végül nem jelölték a legjobb férfi színész díjára. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.