Fucsovics: Roger Federerrel játszhattam, hatalmas élmény volt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az ausztrál nyílt teniszbajnokságon elért sikerei sok önbizalmat fognak adni neki az esetleges nehéz pillanatokban, mondta Fucsovics Márton szerdán hazaérkezésekor. Az Australian Open nyolcaddöntője, a Roger Federer elleni mérkőzésről a nyíregyházi sportoló elmondta, hogy 

"hatalmas élmény volt."

"Legalább egy mérkőzést akartam nyerni, végül három lett belőle," tette hozzá. A 25 éves játékos a 16 közé jutásnak köszönhetően hétfőtől várhatóan a 63. helyre ugrik a világranglistán. Fucsovics elmondta: célja, hogy az év közepére a legjobb 50 közé kerüljön. (MTI)
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.