Véletlenül pont Orbán bécsi útjának idejére hívta össze Kövér a parlament rendkívüli ülését

POLITIKA
2018 január 24., 17:57
comments 99

Kövér László "adott egy alibit Orbán Viktornak," mondta a Jobbik frakcióvezetője a Házbizottság ülése után. Volner János beszámolója szerint

a házelnök pont aznap hívta a rendkívüli ülést, mikor Orbán Viktor Sebastian Kurz osztrák kancellárral találkozik Bécsben.

A bizottság jobbikos tagjai kezdeményeztek egy másik időpontot, de az nem kapta meg a kellő támogatást. A párt Altusz Kristóf nyilatkozata után kezdeményezett rendkívüli ülésnapot a Parlamentben, hogy meg tudjanak vitatni egy a kormány migrációs politikáját vizsgáló bizottság felállításáról szóló javaslatot. Az LMP és az MSZP frakciója pedig szintén jelezte, hogy saját kezdeményezéseiket szeretnék megtárgyalni az ülésnapon. Volner hozzátette: 

a kormánypárti frakcióvezetők válaszaiból arra következtet, hogy a Ház nem tud majd határozatképes ülést tartani.

Orbánt csütörtökön a nemzetbiztonsági bizottságban is meghallgatná az ellenzék, várhatóan oda sem fog elmenni. (MTI/HírTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt