Véletlenül pont Orbán bécsi útjának idejére hívta össze Kövér a parlament rendkívüli ülését

Kövér László "adott egy alibit Orbán Viktornak," mondta a Jobbik frakcióvezetője a Házbizottság ülése után. Volner János beszámolója szerint

a házelnök pont aznap hívta a rendkívüli ülést, mikor Orbán Viktor Sebastian Kurz osztrák kancellárral találkozik Bécsben.

A bizottság jobbikos tagjai kezdeményeztek egy másik időpontot, de az nem kapta meg a kellő támogatást. A párt Altusz Kristóf nyilatkozata után kezdeményezett rendkívüli ülésnapot a Parlamentben, hogy meg tudjanak vitatni egy a kormány migrációs politikáját vizsgáló bizottság felállításáról szóló javaslatot. Az LMP és az MSZP frakciója pedig szintén jelezte, hogy saját kezdeményezéseiket szeretnék megtárgyalni az ülésnapon. Volner hozzátette: 

a kormánypárti frakcióvezetők válaszaiból arra következtet, hogy a Ház nem tud majd határozatképes ülést tartani.

Orbánt csütörtökön a nemzetbiztonsági bizottságban is meghallgatná az ellenzék, várhatóan oda sem fog elmenni. (MTI/HírTV)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.