Szél Bernadett: Fasizálódik az ország a Fidesz miatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Miután a Fidesz kivonult a nemzetbiztonsági ülésről, mert nem voltak hajlandóak az LMP-s Szél Bernadett jelenlétében a Soros-tervről beszélni, több ellenzéki képviselő is sajtótájékozatót tartott.

Szél Bernadett itt elmondta, 

a Fidesz ezzel megpuccsolta az ülést.

Majd amikor az Echo tévé arról kérdezte, miért dolgozott a menekülteket segítő Menedék egyesületnél, azt mondta: „Egy programot szerveztem, programkoordinátor voltam, de mi ezzel a probléma?”

„Az, hogy ez az ország a Fidesz miatt fasizálódik, és éppen rasszista hangokat kezd megütni, az nem jelenti azt, hogy az embernek ebbe az irányba el kellene menni.”

Aztán arról beszélt, a múltjában semmi titkolnivalója nincs, és azt mondta a kormánymédiának, ne a szakértőit támadják

„Ha a Fidesz-KDNP le akar engem szedni, akkor velem foglalkozzon, ide üssön!”

A teljes élő adás az ülésről és a sajtótájékoztatókról itt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.