Lövöldözés volt egy pennsylvaniai autómosónál, öt halott

Rejtélyes vérengzés történt Pennsylvania államban az Egyesült Államokban, Maryland határától nem messze, Saltlick településen. Egy autómosónál lövöldözés történt, hat ember kapott lövést, két férfi és két nő a helyszínen, egy ötödik áldozat - szintén férfi - a kórházba szállítása során halt meg. Két holttest egy kisbuszban volt, két másik áldozat a mosó előtti parkolóban feküdt. A hatodik áldozat túlélte a támadást, de állapotáról nincs közelebbi információ. 

A gyilkosság motivációja is egyelőre homályos, a rendőrség első benyomásai alapján az elkövető maga is egyik lehet az áldozatoknak. A hatóságok közleményben nyugtatják a helyieket, akik nincsenek veszélyben. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.