Tüntetni akart, rendőrök rángatták be egy buszba Navalnijt

külföld
2018 január 28., 13:27
comments 147

Országos tüntetést hirdetett mára Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus, akit a hatóságok megakadályoztak abban, hogy elinduljon a választáson. Vasárnap azért hívta utcára a híveit, hogy együtt követeljék a választások bojkottját, mert szerintük nem adottak a körülmények az igazi demokratikus versenyhez.

Nehezen találtak volna jobb illusztrációt ehhez az állításukhoz, mint amit a karhatalom ma előadott. Először rendőrök szállták meg Navalnijék irodáját, aztán több városban letartóztatták a tüntetőket, majd magát Navanijt is őrizetbe vették.

Így:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.