A Fidesz már ott tart, hogy az egész ellenzék veszélyes az országra

2018 január 31., szerda 12:07
409

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója – ahogy az egy kampányban lenni szokott – igyekszik fokozni az egy nappal korábbi állításait, és persze azt rég megtanultuk, hogy sosem szabad azt mondani, hogy ennél lejjebb már nem lesz, most tényleg feladta a leckét Future Hidvéghi Balázsnak, amikor az M1-en arról beszélt, hogy: az ellenzéki pártok, vezetők veszélyt jelentenek Magyarországra.

A fideszes toloncmédia rikkancsai máris világgá kürtölték a polgári, demokratikus, konzervatív kormánypárt fasiszta rendszereket idéző, ellenzékellenes riogatását:

Az MTI egyébként most adott ki egy idevágó hírt arról, hogy szervezett bűnözői csoportnak nyilvánította a kenyai kormány az ellenzéki Nemzeti Szuperszövetség (NASA) Nemzeti Ellenállási Mozgalom (NRM) nevű szárnyát. A Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet szerint a kenyai hatóságok megsértették az emberek tájékoztatáshoz való jogát azzal, hogy kedden leállították több olyan televízió és rádió adását, amely hírt adott az ellenzék tiltakozó akciójáról.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt