A Fidesz mindenhonnan kivonul, ahol számon akarják kérni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
  • Az ellenzék a parlament rendkívüli ülésén kérte volna számon a kormányon, hogy miért költ milliárdokat menekültellenes propagandára, miközben tavaly is 1300 embert fogadott be az állam. 
  • Csakhogy Orbán Viktor közben Bécsbe vonatozott, a többi kormánypárti képviselő pedig ugyanúgy bojkottálta az ülést, mint egy héttel korábban a nemzetbiztonsági bizottság ülését.
  • Így 45 percig tartott a rendkívüli ülés.
  • A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért kellett kivonulni a vitáról, mert az ellenzék mást gondol a kerítésről és a menekültkvótákról. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.