A Fidesz mindenhonnan kivonul, ahol számon akarják kérni

  • Az ellenzék a parlament rendkívüli ülésén kérte volna számon a kormányon, hogy miért költ milliárdokat menekültellenes propagandára, miközben tavaly is 1300 embert fogadott be az állam.
  • Csakhogy Orbán Viktor közben Bécsbe vonatozott, a többi kormánypárti képviselő pedig ugyanúgy bojkottálta az ülést, mint egy héttel korábban a nemzetbiztonsági bizottság ülését.
  • Így 45 percig tartott a rendkívüli ülés.
  • A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért kellett kivonulni a vitáról, mert az ellenzék mást gondol a kerítésről és a menekültkvótákról.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.