Pont ettől félt a Fidesz: lebontották a kerítést

bűnügy
2018 január 31., 09:59

A rendőrség a honlapján számolt be arról, hogy:

„A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Ernő és R. József tiszaburai lakosok ellen. A 22 éves és a 19 éves férfiak 2018. január 29-én éjjel Tiszaburán egy családi ház előkertjének kerítését közel három méter hosszan kibontották, abból a fadeszkákat eltulajdonították, majd értékesítették. A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították a két jogsértőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a párost.”

photo_camera Fotó: police.hu

De ne dőljünk be a látszatnak, nyilvánvalóan a mindenre elszánt soft power áll a háttérben, F. Ernő és R. József mögött egyértelműen a Gyurcsány Ferenc kottájából játszó, Soros György bábjaként ismert diáktüntetőknek jelentő Barack Obama áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.