Pont ettől félt a Fidesz: lebontották a kerítést

A rendőrség a honlapján számolt be arról, hogy:

„A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Ernő és R. József tiszaburai lakosok ellen. A 22 éves és a 19 éves férfiak 2018. január 29-én éjjel Tiszaburán egy családi ház előkertjének kerítését közel három méter hosszan kibontották, abból a fadeszkákat eltulajdonították, majd értékesítették. A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosították a két jogsértőt. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a párost.”

Fotó: police.hu

De ne dőljünk be a látszatnak, nyilvánvalóan a mindenre elszánt soft power áll a háttérben, F. Ernő és R. József mögött egyértelműen a Gyurcsány Ferenc kottájából játszó, Soros György bábjaként ismert diáktüntetőknek jelentő Barack Obama áll.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.