Mesterházy Attila visszalépett Kész Zoltán javára

Nem presztízskérdés, hogy ki indul, csak az a fontos, hogy elvigyék ismét a Fidesz elől a választókerületet – mondta korábban az MSZP volt elnöke, aki most bejelentette, hogy visszalép a veszprémi körzet legutóbbi győztesének, a független Kész Zoltánnak a javára.

Mesterházy Attila a lemondása után 2014. május 29-én.Fotó: Kovács Attila / MTI

Itt írtunk arról, hogy ezek az egyezkedések mennyire irritálják a Fideszt. (MNO)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.