Mesterházy Attila visszalépett Kész Zoltán javára

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Nem presztízskérdés, hogy ki indul, csak az a fontos, hogy elvigyék ismét a Fidesz elől a választókerületet – mondta korábban az MSZP volt elnöke, aki most bejelentette, hogy visszalép a veszprémi körzet legutóbbi győztesének, a független Kész Zoltánnak a javára.

Mesterházy Attila a lemondása után 2014. május 29-én.Fotó: Kovács Attila / MTI

Itt írtunk arról, hogy ezek az egyezkedések mennyire irritálják a Fideszt. (MNO)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.