Miután kiderült, hogy a Kulcsár-ügyben elítélt, a cégvezetéstől eltiltott Kerék Csaba irányít egy tőzsdei céget, gyorsan leváltották

bűnügy
2018 február 01., 20:10
comments 53

Miután a hvg.hu megírta, hogy a Kulcsár-ügyben elítélt, cégvezetéstől eltiltott Kerék Csaba irányít egy milliárdos tőzsdei céget, a férfit 24 órán belül eltüntették a Kartonpack Nyrt. igazgatóságának elnöki posztjáról.

A hvg.hu azt írja, hogy a milliárdos csomagolóanyag-gyártó részvényeiről tájékoztató hivatalos, tőzsdei adatlapon már Bencze Bálint András szerepel, mint megbízott elnök, Kerék már csak az igazgatóság tagjai közt szerepel.

A tőzsde felügyeletét ellátó Magyar Nemzeti Bank korábban támadássorozattal vádolta a lapot, az érintett cég pedig azt állítja, hogy a hvg.hu a cikkel árfolyam-befolyásolást, sőt bűncselekményt követhetett el. Ehhez képest Kerék Csaba leváltása beismerésnek tűnhet. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.