Az idegeskedőket gyakrabban harapják meg a kutyák

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Liverpooli Egyetem kutatása szerint minél kevésbé stabil valaki mentálisan, annál valószínűbb, hogy élt már át kutyatámadást. A felmérésben 700 embert osztályoztak 1-7-ig egy stabilitási skálán, majd megkérdezték őket, támadta, harapta-e meg őket már kutya. A felmérés eredményei szerint 1 pontos növekedés a stabilitási skálán 23 százaléknyival növelte a valószínűségét annak, hogy az illető volt mát kutyatámadás áldozata.

Az idegességről és a stresszről rég tudjuk, hogy több káros élettani tünetet produkálhat, a kutatók szerint azonban a látható viselkedésben is megjelenhet olyan nüanszok formájában, amik nagyobb valószínűséggel provokálnak ki támadást a kutyákból, amik egyébként is hajlamosak arra, hogy a saját viselkedésüket a közelükben lévő emberek viselkedésének függvényében alakítsák. (Telegraph)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.