Az oroszok átvették a csepregi polgármester ötletét, és óvódásokat térdeltettek a hóba az ünnepségen

külföld
2018 február 03., 14:23
comments 124

A globalizált világban gyorsan terjednek az ötletek. Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere nem egészen két hónapja, decemberben térdeltette le maga elé a helyi óvódásokat egy utcaavató ünnepségen

photo_camera Fotó: Trió TV Dunántúl FB

Hogy utána azzal a zseniális mondattal védekezzen, hogy

A gyermekek örömmel vállalták, hogy az Alkotmány utca átadóján szerepelnek. 

Most a Volgográd-közeli Mihajlovka faluban, vagyis Oroszországban rendeztek ünnepséget, méghozzá a sztálingrádi csata megnyerésének 75. évfordulójának alkalmából A kis alattvalóknak emiatt egy hetes és egy ötös számjegyet kellett megformálniuk. 

Az ovisok szadizásában valami speciális élvezet lehet, hiszen a helyi önkormányzat weboldalára kirakott fotóalbumból kiderül, hogy a környék számos iskolájában rendeztek hasonló ünnepi flashmobot, ahol ugyanúgy egy 75-öst formáztak meg, de a nagyobbaknak és a felnőtteknek már nem kellett térdelniük. 

Aminek amúgy sem volt semmi praktikus értelme, hiszen az összes flashmobot úgyis felülről fényképezték le.

photo_camera Fotó: +79053993658TRYAPITSINA

A tippért örök hálám Gáspárnak!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt