Az oroszok átvették a csepregi polgármester ötletét, és óvódásokat térdeltettek a hóba az ünnepségen

A globalizált világban gyorsan terjednek az ötletek. Vlasich Krisztián, Csepreg polgármestere nem egészen két hónapja, decemberben térdeltette le maga elé a helyi óvódásokat egy utcaavató ünnepségen

Fotó: Trió TV Dunántúl FB

Hogy utána azzal a zseniális mondattal védekezzen, hogy

A gyermekek örömmel vállalták, hogy az Alkotmány utca átadóján szerepelnek. 

Most a Volgográd-közeli Mihajlovka faluban, vagyis Oroszországban rendeztek ünnepséget, méghozzá a sztálingrádi csata megnyerésének 75. évfordulójának alkalmából A kis alattvalóknak emiatt egy hetes és egy ötös számjegyet kellett megformálniuk. 

Az ovisok szadizásában valami speciális élvezet lehet, hiszen a helyi önkormányzat weboldalára kirakott fotóalbumból kiderül, hogy a környék számos iskolájában rendeztek hasonló ünnepi flashmobot, ahol ugyanúgy egy 75-öst formáztak meg, de a nagyobbaknak és a felnőtteknek már nem kellett térdelniük. 

Aminek amúgy sem volt semmi praktikus értelme, hiszen az összes flashmobot úgyis felülről fényképezték le.

Fotó: +79053993658TRYAPITSINA

A tippért örök hálám Gáspárnak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.