Köves Slomó a KDNP-s Hollik Istvánnak kampányol

POLITIKA
2018 február 03., 16:44
comments 303

Nincs egyedül a Fidesz polgármesterjelöltje mellett nyíltan kampányoló hódmezővásárhelyi plébános: Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője is beszállt a 2018-as kampányba, szintén kormánypárti oldalon. 

link Forrás

Hollik a Belvárost és a Várnegyedet is magábafoglaló fővárosi egyes választókerületben jelölt, Köves egy itt osztogatott brosúráján jelenik meg a támogató szövegével. Rabbink Hollik személyében látja a garanciát arra, hogy a zsidó közösség nyugodtan, biztonságban élhessen. 

Minderről Vágó István, a DK-s ex-tévés  fb-posztjából értesültünk:

link Forrás

Fodrászelemzők szerint nem kizárt, hogy a KDNP-s politikus hajának utóbbi hónapokban tapasztalt, szinte csodás besűrűsödése mögött a közös imádkozás állhat.

Így nézett ki Hollik haja 2015. szeptemberében:

2016. tavaszán:

Így 2017. szeptemberében

És most ilyen a haja:

A tanulság? Érdemes többet imádkozni, mazel tov!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.