Vajon túlélte-e Vajna Tímea, hogy lenyelt egy nutellás üveget?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vajna Tímea egyetlen Instagram-poszttal meg tudott semmisíteni egy debil és életveszélyes online világdivatot. Egyesek ugyanis azzal menőztek mostanában, hogy megettek egy mosókapszulát, majd erről videót posztoltak. Vajna viszont  egyből egy nutellás üveget kapott be, a fánkozóját reklámozandó. Ezek után kit érdekelne egy kapszulaevő hülyegyerek? 

Ha előbb jut Vajna eszébe a dolog, Aspenben, ahol nemrég járt, igazán megehetett volna egy sílécet. 


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.