Baj van a váci vasútvonalon – csak Rákospalota-Újpestig járnak a vonatok

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Felsővezeték-szakadás miatt nincs vonatközlekedés a Nyugati pályaudvar és Rákosrendező állomások között. Ez azt jelenti, hogy a három agglomerációs járat, a váci, az esztergomi és a veresegyházi vonatok nem jönnek be a városközpontba.

A MÁV jelenleg a Rákospalota–Újpest állomáson fordítja meg a vonatokat, Vácról és Veresegyházról odáig jönnek be a szerelvények, onnan a budapesti tömegközlekedéssel (14-es, 12-es villamosok például) lehet folytatni a kötöttpályás utazást. Az esztergomi vonatok Angyalföldig közlekednek.

A hiba elhárításának időpontjáról egyelőre nem adott hírt a vasúttársaság. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.