A lélegzetelállító pillanat, amikor egyszerre landolnak a Falcon Heavy oldalsó rakétatestjei

A Falcon Heavy sikeres tesztjének leglátványosabb és legfontosabb pillanata nem a rakéta fellövése volt, hanem a rakéta moduljainak visszatérése a Földre. A Falcon Heavy három rakétatestből áll, ezek közül a két szélső egyszerre válik le, és egyszerre is térnek vissza a Földre nem is akárhogy, hanem így:

 Ezekben a rakétákban pont az a pláne, hogy képesek visszatérni, így pedig újrafelhasználhatóak és olcsóak.

A két modul landolásáról alább a teljes videót is meg lehet nézni:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.