A lélegzetelállító pillanat, amikor egyszerre landolnak a Falcon Heavy oldalsó rakétatestjei

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Falcon Heavy sikeres tesztjének leglátványosabb és legfontosabb pillanata nem a rakéta fellövése volt, hanem a rakéta moduljainak visszatérése a Földre. A Falcon Heavy három rakétatestből áll, ezek közül a két szélső egyszerre válik le, és egyszerre is térnek vissza a Földre nem is akárhogy, hanem így:

 Ezekben a rakétákban pont az a pláne, hogy képesek visszatérni, így pedig újrafelhasználhatóak és olcsóak.

A két modul landolásáról alább a teljes videót is meg lehet nézni:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.