Molnár Gyula a gyöngyösiekre akarta tukmálni Fodor Gábort, de a helyi szocialisták egyemberként tiltakoztak ellene

politika
2018 február 07., 17:52
comments 185

Miután Hiesz György, az MSZP eddigi gyöngyösi jelöltje kedden bejelentette, hogy visszalép az indulástól és az pártot is elhagyja, mert „vannak dolgok, amik erkölcsileg vállalhatatlanok”, Molnár Gyula szerdán a helyi szervezetez utazott, hogy új jelöltet válasszanak. 

Az Atv.hu arról ír, hogy a pártelnök először Fodor Gábor nevét dobta be. De a gyöngyösi szocialisták „közfelkiáltással egyemberként” utasították vissza, hogy a baloldali összefogás leindokolatlanabb szereplője induljon a körzetükben. Ugyanakkor még nem kizárt, hogy Fodor a szocialisták országos listájára még felkerülhet. 

A helyszínen az MSZP korábbi miniszterelnök-jelöltjét, Mesterházy Attilát is felkérték, de ő azzal utasította vissza az indulást, hogy a gyöngyösi főteret megtalálja ugyan, de nincs helyismerete, ezért nem vállalhatja.

Az Atv.hu szerint a legvalószínűbb, hogy a helyi elnök, Orosz Bálint lesz az MSZP helyi jelöltje. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt