Molnár Zsolt bízik benne, hogy a Sorosnak küldött levele nem keveredett el a postán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két héttel a bohózatba fulladt ülés után az ellenzék csütörtökön újra megpróbálta összehívni a parlament nemzetbiztonsági bizottságát. De az előzőhöz képest most csak annyi változás történt, hogy Németh Szilárd és a kormánypárti képviselők látványos kivonulás helyett el sem jöttek. Így az ülést meg sem tartották.

Egy doboz kóla ült Németh Szilárd helyén a csütörtöki ülésen.Fotó: Botos Tamás/444

A bizottság most is arra lett volna kíváncsi, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatoknak vannak-e bizonyítékai a Soros-terv létezéséről, ha már a kormány milliárdokat költ arra, hogy teleplakátolja vele az országot. 

A szocialista Molnár Zsolt még az előző alkalommal bejelentette, hogy levelet küld Soros Györgynek, hogy tisztázza a kormány vádjait, ha már a titkosszolgálatoktól nem kérdezhetnek. Ezen Németh Szilárd lepődött meg a legjobban:

Ha Soros válaszol Molnárnak, valamennyit hozzá tudott volna tenni az elszabotált üléshez, 

de csak annyi derült ki, hogy a milliárdos talán még meg sem kapta a levelet, mert a szocialista politikus ajánlott küldeményben küldte ki New Yorkba. 

A sajtótájékoztatóján Molnár mondta el, hogy egyelőre még nem érkezett válasz a kérdéseire, de bízik benne, hogy a nemzetközi kézbesítés és a postafordultával ez legkésőbb a jövő hétre megtörténik. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.