Molnár Zsolt bízik benne, hogy a Sorosnak küldött levele nem keveredett el a postán

Két héttel a bohózatba fulladt ülés után az ellenzék csütörtökön újra megpróbálta összehívni a parlament nemzetbiztonsági bizottságát. De az előzőhöz képest most csak annyi változás történt, hogy Németh Szilárd és a kormánypárti képviselők látványos kivonulás helyett el sem jöttek. Így az ülést meg sem tartották.

Egy doboz kóla ült Németh Szilárd helyén a csütörtöki ülésen.Fotó: Botos Tamás/444

A bizottság most is arra lett volna kíváncsi, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatoknak vannak-e bizonyítékai a Soros-terv létezéséről, ha már a kormány milliárdokat költ arra, hogy teleplakátolja vele az országot. 

A szocialista Molnár Zsolt még az előző alkalommal bejelentette, hogy levelet küld Soros Györgynek, hogy tisztázza a kormány vádjait, ha már a titkosszolgálatoktól nem kérdezhetnek. Ezen Németh Szilárd lepődött meg a legjobban:

Ha Soros válaszol Molnárnak, valamennyit hozzá tudott volna tenni az elszabotált üléshez, 

de csak annyi derült ki, hogy a milliárdos talán még meg sem kapta a levelet, mert a szocialista politikus ajánlott küldeményben küldte ki New Yorkba. 

A sajtótájékoztatóján Molnár mondta el, hogy egyelőre még nem érkezett válasz a kérdéseire, de bízik benne, hogy a nemzetközi kézbesítés és a postafordultával ez legkésőbb a jövő hétre megtörténik.