Az ott egy lószar az utat felavató Tállai András előtt, vagy szalma a térdeplő gyerekeknek?

kvíz
2018 február 09., 13:14
comments 119

Zavarban vagyok, mert a Körúton belül csak kutyaszarba vagy hányásba léphetek, de mi ez itt az aszfalton, az államtitkár úr orra előtt? 

photo_camera Fotó: Tállai András/Facebook

Mutatom máshonnan, Tállai úr próbálja nem észrevenni:

photo_camera Fotó: Tállai András/Facebook

Tállai András államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő választókerülete egyik településén, Harsányban avatta fel a felújított utat. Szalagátvágásnál nála többet senki nem posztol a világon, de a tekintélyes életműgalériában ilyet dolgot még nem láttam aszfaltünnepségen. Gyerekeket nem látni, így talán nem nekik volt odakészítve egy kis szalmára térdepeléshez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.