Kinyitották és szétszabdalták Babos Tímea a budapesti reptéren feladott táskáját

"Mire megérkeztem Dohába, a táskám ki volt nyitva, szét volt szabva és kilopták belőle pár dolgomat... És vajon honnan indultam? Budapestről" - írta a Facebook-oldalán Babos Tímea, a januári Australian Open páros versenyének győztese.

A teniszezőnő állítása szerint az elmúlt 15 évben, amióta rendszeresen repül, még sose történt vele ilyesmi. "Remélem minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas" - írta Babos, aki ezek szerint egyértelműen a budapesti reptér dolgozóit tartja felelősnek a történtekért.

Gyanújára okot adhat, hogy az elmúlt napokban több hasonló eset történt a ferihegyi reptéren - igaz, azokban az esetekben a budapesti érkezéskor fedezték fel az utasok, hogy csomagjaikat kinyitották, vagyontárgyaikat ellopták. Mint kiderült, erre lehetőség bőven van a reptéren, ahol az utasok csomagjai annyi kézen és cégen mennek keresztül, a hatóságokat pedig annyira nem hatják meg ezek a történetek, hogy a tettesek szinte a lebukás veszélye nélkül fosztogathatnak. (Via 24.hu)