Kinyitották és szétszabdalták Babos Tímea a budapesti reptéren feladott táskáját

bűnügy
2018 február 09., 06:20
comments 197

"Mire megérkeztem Dohába, a táskám ki volt nyitva, szét volt szabva és kilopták belőle pár dolgomat... És vajon honnan indultam? Budapestről" - írta a Facebook-oldalán Babos Tímea, a januári Australian Open páros versenyének győztese.

link Forrás

A teniszezőnő állítása szerint az elmúlt 15 évben, amióta rendszeresen repül, még sose történt vele ilyesmi. "Remélem minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas" - írta Babos, aki ezek szerint egyértelműen a budapesti reptér dolgozóit tartja felelősnek a történtekért.

Gyanújára okot adhat, hogy az elmúlt napokban több hasonló eset történt a ferihegyi reptéren - igaz, azokban az esetekben a budapesti érkezéskor fedezték fel az utasok, hogy csomagjaikat kinyitották, vagyontárgyaikat ellopták. Mint kiderült, erre lehetőség bőven van a reptéren, ahol az utasok csomagjai annyi kézen és cégen mennek keresztül, a hatóságokat pedig annyira nem hatják meg ezek a történetek, hogy a tettesek szinte a lebukás veszélye nélkül fosztogathatnak. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.