Kinyitották és szétszabdalták Babos Tímea a budapesti reptéren feladott táskáját

bűnügy
2018 február 9., 6:20
comments 197

"Mire megérkeztem Dohába, a táskám ki volt nyitva, szét volt szabva és kilopták belőle pár dolgomat... És vajon honnan indultam? Budapestről" - írta a Facebook-oldalán Babos Tímea, a januári Australian Open páros versenyének győztese.

A teniszezőnő állítása szerint az elmúlt 15 évben, amióta rendszeresen repül, még sose történt vele ilyesmi. "Remélem minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas" - írta Babos, aki ezek szerint egyértelműen a budapesti reptér dolgozóit tartja felelősnek a történtekért.

Gyanújára okot adhat, hogy az elmúlt napokban több hasonló eset történt a ferihegyi reptéren - igaz, azokban az esetekben a budapesti érkezéskor fedezték fel az utasok, hogy csomagjaikat kinyitották, vagyontárgyaikat ellopták. Mint kiderült, erre lehetőség bőven van a reptéren, ahol az utasok csomagjai annyi kézen és cégen mennek keresztül, a hatóságokat pedig annyira nem hatják meg ezek a történetek, hogy a tettesek szinte a lebukás veszélye nélkül fosztogathatnak. (Via 24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt