Meglettek a Babos Tímea reptéri csomagjából kilopott tárgyak

bűnügy
2018 február 10., 07:22

A magyar teniszező Facebookon jelentette be szombat reggel, hogy a rendőrség pénteken házkutatás során megtalálta a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren a poggyászából kilopott dolgokat.

link Forrás

A rendőrség szintén szombat reggel jelentette be, hogy elkaptak két férfit, akik egy poggyászból ékszert és parfümöt loptak ki. Az egyelőre nem világos, hogy a két sztori ugyanaz-e, vagy pedig több megkárosított utas esetében is sikerült megtalálni a tetteseket.

Az utóbbi időben több cikkben is beszámoltunk arról, hogy a reptéri rakodás közben többek poggyászából is tűntek el tárgyak. Arról, hogy ez hogyan lehetséges egyáltalán, ebben a cikkben részletesen írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.