Kövér László busóálarcban ijesztette el a sötétséget

Az Országgyűlés elnöke (képünkön!) Mohácson járt, ahol az MTI tudósítása szerint az éves busójárás főrendezvényén megnyitotta az egyik leghíresebb magyar hagyományőrző eseményt és irányt mutatott 2018 busói előtt.

A hatnapos népszokás csúcspontján Kövér László arról beszélt, hogy a busók riasztó jelmezeikben űzték el az otthonukat fenyegető idegenséget, sötétséget és gonoszságot, így hát ma is szükség van busókra, mert ezek a rossz dolgok nem múltak mind el, csak átalakultak.

Rossz dolgok, amiket 2018 busóinak el kell riasztaniuk Kövér László szerint: 

  • az embereket egymással szembefordító sötétséget, amely a férfiakat és nőket, az időseket és fiatalokat  egymás ellenségeivé akarja tenni,
  • önzés,
  • gyűlölet,
  • embertelenség.

Idén 1350 maskarás busó járja Mohácsot és környékét, házról házra bemutatva  télűző tudományukat, aztán a húshagyókeddi zárónapon máglyán elégetik a telet szimbolizáló koporsót. Sajnos a meteorológiai szolgálat szerint a mágia nem hat majd egyik pillanatról a másikra: a hét végéig elég nedves és hűvös időt mondanak. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.