Három külföldit igazolt a magyar utánpótlásképzés bástyája, a Felcsút

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A szlovén, és uruguayi játékosok után egy nigériai is Fecsút felé tart, pletykálkodott a Nemzeti Sport. Az NB1 héten záró téli átigazolási szezonjában nem tétlenkedtek a Puskás Akadémiánál, 

eddig három külföldit igazoltak.

  • A szlovén Denis Klinar az Olimpija Ljubljanától,
  • a szintén szlovén Dejan Trajkovski a holland FC Twentétől, 
  • míg uruguayi Diego Gonzalo Vega Martínez hazájából, a CA River Plate-től érkezik Fejér megyébe.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Videoton nigériai támadója is Felcsútra tart, mivel jelenlegi klubjánál elégedetlenek vele. Az egyeztetések már zajlanak Ezekiel Henty jövőjéről, megállapodás még nincs. Négy külföldi érkező mellett két magyar játékos távozott a klubtól. Hudák Zalaegerszergre ment, míg Csillust csak kölcsönbe adták Nyíregyházára.

Magyar igazolást, ill. az élvonalbeli csapatba felkerülő saját nevelésű játékost nem jelentett be a Puskás Akadémia FC.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.