Három külföldit igazolt a magyar utánpótlásképzés bástyája, a Felcsút

A szlovén, és uruguayi játékosok után egy nigériai is Fecsút felé tart, pletykálkodott a Nemzeti Sport. Az NB1 héten záró téli átigazolási szezonjában nem tétlenkedtek a Puskás Akadémiánál, 

eddig három külföldit igazoltak.

  • A szlovén Denis Klinar az Olimpija Ljubljanától,
  • a szintén szlovén Dejan Trajkovski a holland FC Twentétől, 
  • míg uruguayi Diego Gonzalo Vega Martínez hazájából, a CA River Plate-től érkezik Fejér megyébe.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Videoton nigériai támadója is Felcsútra tart, mivel jelenlegi klubjánál elégedetlenek vele. Az egyeztetések már zajlanak Ezekiel Henty jövőjéről, megállapodás még nincs. Négy külföldi érkező mellett két magyar játékos távozott a klubtól. Hudák Zalaegerszergre ment, míg Csillust csak kölcsönbe adták Nyíregyházára.

Magyar igazolást, ill. az élvonalbeli csapatba felkerülő saját nevelésű játékost nem jelentett be a Puskás Akadémia FC.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.