Már megint szétesett egy repülőgép hajtóműve a levegőben, de volt utas, aki képes volt viccelődni

Tbg
közlekedés
2018 február 14., 05:49
comments 71

Nem túl megnyugtató látvány, amikor az ember több ezer méter magasságban a levegőben utazik, és kipillantva az ablakon, erre lesz figyelmes:

Ez a látvány fogadta a Hawaiira tartó UA1175-ös járat utasait, akik egy Boeing 777-222 fedélzetén próbáltak eljutni Honoluluba San Franciscóból.

A United Airlines gépe végül sikeresen landolt Hawaiin, miután vészjelzést adott le. A légitársaság a Business Insider érdeklődésére sem árulta el, hogy a hajtómű egyéb módon is meghibásodott-e, vagy csak a burkolat szakadozott le. A lap szerint a gépet 1994-et vásárolta meg a légitársaság, és ez volt a 4. legyártott Boeing 777-222-es modell, amelyet úgy terveztek, hogy egy hajtóművel is tudjon repülni (egyébként kettő van neki). 

Az utasok természetesen alaposan megrémültek, de voltak, akik képesek voltak viccelődni is. Például a Google egyik mérnöke egy lefordíthatatlan szóviccel („plane/plain and simple”) posztolta ki a látványt :

link Forrás

Majd nem sokkal később egy újabb poén jutott eszébe: „Semmit sem találok erről a vészhelyzeti tudnivalókban”:

link Forrás

Tavaly októberben egy Air France-járaton történt hasonló eset.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.