Gulyás Gergely már ott tart, hogy ha az ellenzék jut hatalomra, akkor a kerítés SEMMIVÉ FOSZLIK

elmebaj
2018 február 17., 11:59
comments 293

Az április 8-i országgyűlési választás tétje a polgári Magyarország, amely egyszerre jelenti a békés fejlődés és építkezés folytatását, valamint az európai bevándorlási válság közepette a biztonság fenntartását - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a Magyar Időknek nyilatkozva.

Gulyás szerint a választók április 8-án a kormány migrációs politikájáról is döntenek, és ha az ellenzék, „a szélsőbaltól a szélsőjobbig terjedő számtalan kisebb és közepes párt valamilyen furcsa és perverz koalíciója” szerezne többséget, akkor a biztonsági zóna,

a határvédelmi kerítés semmivé fog foszlani.

A Fidesz még tele is plakátolta az országot azzal, hogy az ellenzék tutira lebontaná a kerítést, de erről már a 444 is többször megírta, hogy tökre nem igaz.

Gulyás azt mondta, ha a választás eredményeként azok térnének vissza, akik 2002 után „nyolc év alatt egyszer már porig rombolták a rendszerváltozás utáni évtized eredményeit”, akkor a történelem ismételheti önmagát azzal a különbséggel, hogy a balliberális oldal ma politikailag, személyi összetételében és morálisan is még rosszabb állapotban van, mint akkor volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.