Gulyás Gergely már ott tart, hogy ha az ellenzék jut hatalomra, akkor a kerítés SEMMIVÉ FOSZLIK

Az április 8-i országgyűlési választás tétje a polgári Magyarország, amely egyszerre jelenti a békés fejlődés és építkezés folytatását, valamint az európai bevándorlási válság közepette a biztonság fenntartását - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a Magyar Időknek nyilatkozva.

Gulyás szerint a választók április 8-án a kormány migrációs politikájáról is döntenek, és ha az ellenzék, „a szélsőbaltól a szélsőjobbig terjedő számtalan kisebb és közepes párt valamilyen furcsa és perverz koalíciója” szerezne többséget, akkor a biztonsági zóna,

a határvédelmi kerítés semmivé fog foszlani.

A Fidesz még tele is plakátolta az országot azzal, hogy az ellenzék tutira lebontaná a kerítést, de erről már a 444 is többször megírta, hogy tökre nem igaz.

Gulyás azt mondta, ha a választás eredményeként azok térnének vissza, akik 2002 után „nyolc év alatt egyszer már porig rombolták a rendszerváltozás utáni évtized eredményeit”, akkor a történelem ismételheti önmagát azzal a különbséggel, hogy a balliberális oldal ma politikailag, személyi összetételében és morálisan is még rosszabb állapotban van, mint akkor volt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.