Gulyás Gergely már ott tart, hogy ha az ellenzék jut hatalomra, akkor a kerítés SEMMIVÉ FOSZLIK

Az április 8-i országgyűlési választás tétje a polgári Magyarország, amely egyszerre jelenti a békés fejlődés és építkezés folytatását, valamint az európai bevándorlási válság közepette a biztonság fenntartását - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a Magyar Időknek nyilatkozva.

Gulyás szerint a választók április 8-án a kormány migrációs politikájáról is döntenek, és ha az ellenzék, „a szélsőbaltól a szélsőjobbig terjedő számtalan kisebb és közepes párt valamilyen furcsa és perverz koalíciója” szerezne többséget, akkor a biztonsági zóna,

a határvédelmi kerítés semmivé fog foszlani.

A Fidesz még tele is plakátolta az országot azzal, hogy az ellenzék tutira lebontaná a kerítést, de erről már a 444 is többször megírta, hogy tökre nem igaz.

Gulyás azt mondta, ha a választás eredményeként azok térnének vissza, akik 2002 után „nyolc év alatt egyszer már porig rombolták a rendszerváltozás utáni évtized eredményeit”, akkor a történelem ismételheti önmagát azzal a különbséggel, hogy a balliberális oldal ma politikailag, személyi összetételében és morálisan is még rosszabb állapotban van, mint akkor volt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.