Lázár avatott, Hegedűs Zoltán evezőpadon gyúrt a fideszes szavazatokért

2018 február 17., szombat 16:55
95
Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter, Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ főigazgatója és Hegedűs Zoltán (a fenti képen jobbra), Hódmezővásárhely alpolgármestere és a jövő heti polgármester-választás fideszes jelöltje evezőpadon nyomta a 10 éves Egészséges Vásárhely Program szűrőnapján, Hódmezővásárhelyen.

Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

De a kampány, ami vita nélkül ér lassan a finisbe, ezzel nem ért véget. A városban Lázár János átadta a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központ 180 millió forint TÁMOP-támogatásból felújított épületét, és kampánybeszédet mondott.

Balog Zoltán, Hegedűs Zoltán alpolgármester, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Bálint Gabriella, a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás Kapcsolat Központ főigazgatója (b-j) a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Központ felújított épülete átadásán 2018. február 17-én. Fotó: Rosta Tibor/MTI/MTVA

A Fidesz nagyon bevetette magát a választáson, a jelek szerint tartanak a Lázár emberét kihívó Márki-Zay Pétertől.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt