Balog Zoltán ennél matematikailag sem tudott volna abszurdabbat mondani

idióta rekordok
2018 február 19., 12:15

Mielőtt Orbán Viktor tegnap a Várkert Bazárban a korrupciós ügybe keveredett veje jelenlétében arról beszélt, hogy a Balkán jobb, mint a Nyugat, és hogy afrikai bevándorlóhordák akarják elfoglalni az életterünket, Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter adta meg az alaphangot.

És miközben Balog felkonferálta a miniszterelnököt, elmondta a legidiótább mondatot, amit csak miniszter mondhat:

link Forrás

„Schmitt Pál elnök urunk éppen Koreába' védi a magyarokat.”

Nem szeretem elmagyarázni a poént, de azt ugye érdemes észben tartani, hogy Schmitt Pál „elnök urunk” volt az egyetlen államfő, aki lemondott, miután a plágiumbotránya után méltatlanná vált a köztársasági elnöki címre.

Azzal kapcsolatban, hogy „Koreába' védi a magyarokat”, pedig nyilván csak viccelt, fapofával láthatóan már ő sem tudja képviselni ezt az ezerszer lelepleződött, idióta, szellemi honvédelmi háborút.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.