Balog Zoltán ennél matematikailag sem tudott volna abszurdabbat mondani

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Mielőtt Orbán Viktor tegnap a Várkert Bazárban a korrupciós ügybe keveredett veje jelenlétében arról beszélt, hogy a Balkán jobb, mint a Nyugat, és hogy afrikai bevándorlóhordák akarják elfoglalni az életterünket, Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter adta meg az alaphangot.

És miközben Balog felkonferálta a miniszterelnököt, elmondta a legidiótább mondatot, amit csak miniszter mondhat:

„Schmitt Pál elnök urunk éppen Koreába' védi a magyarokat.”

Nem szeretem elmagyarázni a poént, de azt ugye érdemes észben tartani, hogy Schmitt Pál „elnök urunk” volt az egyetlen államfő, aki lemondott, miután a plágiumbotránya után méltatlanná vált a köztársasági elnöki címre.

Azzal kapcsolatban, hogy „Koreába' védi a magyarokat”, pedig nyilván csak viccelt, fapofával láthatóan már ő sem tudja képviselni ezt az ezerszer lelepleződött, idióta, szellemi honvédelmi háborút.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.