A Clooney házaspár 500 ezer dollárral támogatja a fegyverek elleni felvonulást

2018 február 20., kedd 21:57
123
George és Amal Clooney Fotó: TIZIANA FABI/AFP

500 ezer dollárral támogatja George Clooney és Amal Clooney a washingtoni March for Our Lives felvonulást, amely a fegyvervásárlás és fegyvertartás szigorításáért indul útjára Washingtonban március 24-én. 

Az évtizedek óta vitatémát jelentő kérdés a múlt szerdai floridai iskolai lövöldözés után éleződött ki ismét. 17 ember (köztük 11 gyerek) halt meg a floridai középiskolában történt mészárlásban. A felvonulást öt olyan diák kezdeményezte, akik maguk is ott voltak a lövöldözés helyszínén. 

 "A gyerekeink élete múlik ezen" 

- adott egyenes és egyértelmű választ arra a kérdésre a házaspár, hogy miért támogatják a mozgalmat és a generációt, amely most felemelte a hangját. A szervezők egyike az az Emma Gonzalez, aki hétvégén szenvedélyes beszédben fújt ébresztőt az amerikaiaknak. 

Jeffrey Katzenberg producer és felesége is 500 ezer dollárral támogatja a menetet, de kiállt a kezdeményezés mellett több ismert médiaszemélyiség, többek közt Amy Schumer, Justin Bieber, Lady Gaga és Julianne Moore is. (Hollywood Reporter)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt