A Momentum három feltétellel lépteti vissza a jelöltjeit

POLITIKA
2018 február 20., 10:05
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke
photo_camera Fekete-Győr András, a Momentum elnöke Fotó: botost/444.hu

Továbbra is a választókerületi szintű összefogás/együttműködés tartja leginkább izgalomban az ellenzéket - persze nem véletlenül, a választáson ennek meghatározó jelentősége lehet. Török Gábor is erről írt visszatérő elemzésében.

A Hír tévében Fekete-Győr Andrást, a Momentum elnökét kérdezték arról, hogy milyen esetben lépnének vissza más ellenzékiek javára. Fekete-Győr azt mondta:

  • Ha hiteles ellenzéki jelölt van.
  • Hogy legyen a jelöltnek matematikai esélye győzni.
  • És hogy a többi párt is megtegye ezt, különben nincs értelme.

Arra a kérdésre, hogy ki számít hitelesnek, azt mondta, ezt egy politikus múltjából lehet tudni, lopott-e ls hazudott-e, vagy sem. Szerinte Juhász Péter hiteles induló - ami azért fontos kérdés, mert ugyanabban a választókerületben indul, mint ő.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.