A Momentum három feltétellel lépteti vissza a jelöltjeit

Fekete-Győr András, a Momentum elnökeFotó: botost/444.hu

Továbbra is a választókerületi szintű összefogás/együttműködés tartja leginkább izgalomban az ellenzéket - persze nem véletlenül, a választáson ennek meghatározó jelentősége lehet. Török Gábor is erről írt visszatérő elemzésében.

A Hír tévében Fekete-Győr Andrást, a Momentum elnökét kérdezték arról, hogy milyen esetben lépnének vissza más ellenzékiek javára. Fekete-Győr azt mondta:

  • Ha hiteles ellenzéki jelölt van.
  • Hogy legyen a jelöltnek matematikai esélye győzni.
  • És hogy a többi párt is megtegye ezt, különben nincs értelme.

Arra a kérdésre, hogy ki számít hitelesnek, azt mondta, ezt egy politikus múltjából lehet tudni, lopott-e ls hazudott-e, vagy sem. Szerinte Juhász Péter hiteles induló - ami azért fontos kérdés, mert ugyanabban a választókerületben indul, mint ő.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.