Deutsch-Palvin Tamás valamikor annyira szép volt, hogy modellkedés közben filmszínészi karriert is tervezgetett

Magyar szupermodellek csak a kétezres évek dereka óta léteznek, hihetné a magát tájékozottnak képzelő médiafogyasztó. Az alant látható, 1990-ben készült MTV-s interjú gyorsan lerombolja ezt a téveszmét. 

A nem egészen egy perces bejátszásban a 24 éves Deutsch Tamással teljesen azonos frizurát viselő köztévé-híradós riporternő arról kérdezi a Fidesz politikusát, hogy pénzért vállalta-e a modellkedést egy Levi's farmerreklám-fotózáson. Kiderül, hogy ingyen, baráti szívességből. De az is, hogy

"Sokan azt mondják, hogy SZÉPEK a képek, amik készültek rólam"

meg az is, hogy Deutsch imádja a filmezést és nem tartotta kizártnak, hogy csináljon egy filmet vagy szerepeljen egyben. Hősünk nem félt attól, hogy a modellkedése miatt elveszítik a politikai hitelüket, majd megejtő intimitással vall a motivációjáról:

"Énhozzám egyedül a farmer áll olyan közel, hogy erre kapható voltam."

A politikus, akinek a mellbevágó szépsége ma már hála istennek nem tereli el a figyelmet a politikai megnyilatkozásairól, végül látnokká válik, és üzenetet küld előre az időben 2018. magyarjainak:

"Sokkal könnyebb úgy az embernek gondolkodnia , hogy nem szorul a nyakán a hurok."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.