Észak-Korea szívesen rendezné Déllel együtt a 2021-es Ázsiai Játékokat

Észak-Korea képviselője a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) kedden kilátásba helyezte, hogy a 2021-es téli Ázsiai Játékokat közösen rendezné meg Dél-Koreával - közölte a Yonhap dél-koreai hírügynökség.

Csang Ung szerint Észak-Korea helyszínként rendelkezésre bocsájtaná a Maszikrijong sípályát Vonszan városának közelében.

Az észak-koreai NOB-tag mindössze néhány nappal azt követően nyilatkozott, hogy a phjongcshangi téli olimpiai játékok helyszínéül szolgáló Kangvon tartománynak a kormányzója, Csoi Mun-szun bejelentette, hogy fontolgatják a 2021-es téli Ázsiai Játékok közös megrendezésére vonatkozó javaslatát.

A 2021-es sportrendezvény helyszínéül szolgáló várost még nem jelölték ki. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.