Észak-Korea szívesen rendezné Déllel együtt a 2021-es Ázsiai Játékokat

Észak-Korea képviselője a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál (NOB) kedden kilátásba helyezte, hogy a 2021-es téli Ázsiai Játékokat közösen rendezné meg Dél-Koreával - közölte a Yonhap dél-koreai hírügynökség.

Csang Ung szerint Észak-Korea helyszínként rendelkezésre bocsájtaná a Maszikrijong sípályát Vonszan városának közelében.

Az észak-koreai NOB-tag mindössze néhány nappal azt követően nyilatkozott, hogy a phjongcshangi téli olimpiai játékok helyszínéül szolgáló Kangvon tartománynak a kormányzója, Csoi Mun-szun bejelentette, hogy fontolgatják a 2021-es téli Ázsiai Játékok közös megrendezésére vonatkozó javaslatát.

A 2021-es sportrendezvény helyszínéül szolgáló várost még nem jelölték ki. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.