Hadházy Ákos most Soltész Miklósnak mutatta fel a „HAZUDIK” táblát

POLITIKA
2018 február 20., 18:26
comments 111
Hadházy mutat, Soltész beszél
photo_camera Hadházy mutat, Soltész beszél Fotó: Hír TV

A Hír TV örökítette meg, ahogy a kereszténydemokrata államtitkár épp felmondja a fideszes, kerítésbontó, sorosozó (újabban csődgondnokozó) kampányszövegeket a parlamentben, amikor Hadházy Ákos mögé oson és felmutatja az Ő IS HAZUDIK táblát. 

Szél Bernadett és Hadházy Ákos társelnököket Kövér László házelnök egyszer már megbüntette, miután a zöldek HAZUDIK feliratú táblákat mutattak fel a beszédet mondó Németh Szilárd Fidesz-alelnök hátterében. Szél visszaesőnek számított: 432, Hadházy 100 ezer forintos pénzbüntetést kapott.

Ezúttal Lezsák Sándor volt a levezető elnök. Lezsák fel is szólította Hadházyt, hogy fejezze be a mutogatást, de végül hagyta, hogy a hebegő Soltész befejezze a mondandóját az LMP-s politikussal a háta mögött. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.