Megúszta a Manchester United kapott gól nélkül a sevillai meccset

futball
2018 február 21., 21:51
comments 9

A kapus De Geának lehet hálás Mourinho a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccse után. A Manchester United nem akart gólt kapni, a Sevilla legalább próbálkozott, de nem tudott gólt lőni, így maradt a 0-0.

A másik meccsen a Roma szerezte meg a vezetést a Sahtar Donyeck ellen idegenben, de aztán egy óriási passz után egyenlített az ukrán csapat, majd megnyerték a meccset egy pazar szabadrúgás után. A végén nagyon nyomott a hazai csapat, de maradt a 2-1.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.